Je kunt een product toevoegen door naar het menu aan de linkerkant van het scherm te gaan. In de lijst vind je de optie "Verkoop je sneakers". Vul de SKU of productnaam in en bevestig dat je product: nieuw, ongedragen en een originele doos heeft. Selecteer je maat en bepaal je verkoopprijs.

De eerste keer dat je een product toevoegt, wordt er om aanvullende informatie gevraagd. We hebben je bankrekeningnummer nodig, zodat we weten waarop we jou moeten uitbetalen.

Nadat je een product hebt toegevoegd, is het zichtbaar voor alle gebruikers. Houd er rekening mee dat alleen het goedkoopste item zichtbaar is op onze website. Zodra deze is verkocht, wordt de volgende goedkoopste verkoper zichtbaar.

Heeft u het antwoord gevonden?